Va oferim o gama extrem de variata de faina, gris si malai ECO. Produsele noastre sunt obtinute din cereale integrale, certificate organic si sunt indicate pentru prepararea de produse de panificatie si patiserie. Printre produsele ECO pe care vi le oferim se numara faina, cu sau fara gluten, faina de orez, faina de soia si naut, malai si gris, diferite ingrediente pentru copt.
In magazinul Ki-Life veti gasi si amidon si gluten pentru suplimentarea aportului din alimentele care le contin in mod natural. Aceste produse se folosesc la ingrosarea supelor, sosurilor, soteurilor sau cremelor. Sunt naturale, din ingrediente certificate si pot fi folosite si de catre vegetarieni si vegani.
Pentru anumite preparate speciale, in magazinul Ki-Life gasiti faina de in, de quinoa sau faina proteica de canepa. Aceste produse pot fi folosite pentru adaugarea in diverse preparate, sau pentru consum ca atare, in shake-uri, pentru un aport de proteine consistent. Sunt naturale, fara gluten si potrivite vegetarienilor si veganilor.
Faina ecologica pe care o veti gasi in magazinul Ki-Life este sanatoasa si hranitoare, potrivita si pentru vegetarieni si vegani. La Ki-Life, veti gasi o gama variata de faina integrala cu gluten, de la cea clasica, alba de grau, pana la faina de spelta, secara, ovaz sau faina cu agenti de crestere.
Pentru obtinerea de produse de patiserie sau panificatie, persoanele care sufera de intoleranta la gluten pot folosi faina fara gluten. Este ideala pentru biscuiti, prajituri, paine si alte produse. In magazinul Ki-Life veti gasi o serie de astfel de produse, precum faina de mei si diverse amestecuri de faina pentru paine, biscuiti sau prajituri.
Fara gluten, cu o textura usoara, faina integrala din orez este potrivita pentru persoanele care sufera de intoleranta la gluten. Poate fi combinata cu diverse fructe sau legume, pentru a obtine tarte sanatoase si delicioase. Faina este obtinuta prin macinarea lenta pe o moara traditionala cu pietre a boabelor de orez avand astfel o valoare nutritionala superioara.
Faina de soia sau de naut se poate folosi ca adaos in sosuri, supe, ciorbe, mancaruri, creme desert, aluaturi, imbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. Aceste tipuri de faina sunt obtinute prin macinare lenta, care pastreaza intacte valorile nutritionale si gustul placut.
La noi gasiti si produse indispensabile procesului de coacere a produselor de panificatie si patiserie: bicarbonat de sodiu, praf de copt si drojdie. Aceste produse sunt atent selectionate, fara gluten, potrivite si pentru vegetarieni sau vegani.
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse
A fost adaugat la Favorite!