Supa miso cu alge wakame

Timp de preparare: 10-15 min
Complexitate: scazuta
Nr de portii: 2
 

Ingrediente:
- 2 cani de kombu dashi sau de apa (400 ml)
- 2 cm de alge wakame uscate
- 1 lingura de pasta miso de orz, de orez sau de soia
- 1 lingura de praz sau ceapa verde taiata marunt pentru garnitura

Mod de preparare:
1. Se inmoaie algele wakame in apa timp de 5 minute, apoi se taie in bucati mici
2. Se pune dashi sau apa la fiert intr-un vas. Cand fierbe se adauga algele wakame si se fierb timp de 1 minut.
3. Pasta miso se dizolva intr-o cantitate mica de lichid fierbinte
3. Se micsoreaza flacara si se adauga treptat pasta de miso dizolvata. Se fierbe in continuare timp de 3-4 minute, la foc mic, fara sa clocoteasca.
4. Se serveste fierbinte cu garnitura de praz sau ceapa verde taiate marunt.

Se poate adauga tofu, ciuperci shiitake, morcov etc.

close cart

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

SUPORT CLIENTI de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 - 17.00

0786.08.3680 office@ki-life.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!