Supa miso cu alge wakame

Timp de preparare: 10-15 min
Complexitate: scazuta
Nr de portii: 2
 

Ingrediente:
- 2 cani de kombu dashi sau de apa (400 ml)
- 2 cm de alge wakame uscate
- 1 lingura de pasta miso de orz, de orez sau de soia
- 1 lingura de praz sau ceapa verde taiata marunt pentru garnitura

Mod de preparare:
1. Se inmoaie algele wakame in apa timp de 5 minute, apoi se taie in bucati mici
2. Se pune dashi sau apa la fiert intr-un vas. Cand fierbe se adauga algele wakame si se fierb timp de 1 minut.
3. Pasta miso se dizolva intr-o cantitate mica de lichid fierbinte
3. Se micsoreaza flacara si se adauga treptat pasta de miso dizolvata. Se fierbe in continuare timp de 3-4 minute, la foc mic, fara sa clocoteasca.
4. Se serveste fierbinte cu garnitura de praz sau ceapa verde taiate marunt.

Se poate adauga tofu, ciuperci shiitake, morcov etc.

Praz ECO
38.50 Lei
 
Preview
Ghimbir ECO
52.00 Lei
 
Preview
close cart

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

SUPORT CLIENTI de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 - 17.00

0786.08.3680 office@ki-life.ro
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!