Sushi este un preparat culinar specific bucatariei japoneze, realizat din orez si cel mai adesea peste crud. Un preparat versatil, sushi este din ce in ce mai popular in intreaga lume. La noi gasiti ingrediente pentru sushi: alge Nori, orez pentru sushi, pasta wasabi, planse si rogojini pentru sushi.
Foile de alge uscate pentru sushi sunt indispensabile pentru obtinerea acestui preparat asiatic. Pe langa rolul de a sustine rulourile de orez si peste, algele pentru sushi sunt sanatoase, bogate in vitamine si minerale. La Ki-Life gasiti alge Yaki Nori speciale pentru sushi.
Sushi, un preparat traditional japonez, foloseste ca baza orezul cu bob rotund. Usor lipicios, acest tip de orez este ideal pentru rulouri si alte preparate care necesita rulare. Este gustos, satios si poate fi consumat cu diferite legume. La Ki-Life vei gasi cateva sortimente de orez ECO pentru sushi.
Ghimbirul pentru sushi, de obicei murat, este foarte sanatos si gustos. Poate fi folost si la prepararea altor mancaruri: orezuri, salate, legume. La Ki-Life gasiti ghimbir murat pentru sushi, ECO, foarte aromat si revigorant.
Nelipsit din bucataria asiatica, wasabi, sau hreanul japonez, este un condiment puternic, atat in ceea ce priveste gustul, cat si beneficiile pe care le are asupra organismului uman. Are proprietati antiinflamatorii, lupta impotriva infectiilor bacteriene si chiar reduce efectele iritante ale alergiilor sezoniere.
Plansele si rogojinile sunt accesorii esentiale pentru formarea rulourilor de sushi. La noi vei gasi cateva sortimente de astfel de accesorii, realizate din bambus.
Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse
A fost adaugat la Favorite!