Produsele congelate si proaspete (carne, peste, produse lactate, mezeluri, produse de post etc) pot fi livrate doar in Bucuresti.

Alte remedii (108 Rezultate)

In magazinul Ki-Life gasiti acum o serie de produse naturale si suplimente alimentare concepute pentru anumite remedii speciale. Astfel, veti gasi remedii florale Bach, bitter, tincturi si extracte hidroalcoolice si extracte gemoterapice.


Extracte gemoterapice (23 rezultate) Vezi mai mult

Extractele gemoterapice sunt obtinute din tesuturi vegetale embrionare proaspete: muguri, amenti, mladite, radicele sau scoarta interna. Aceste suplimente au un aport nutritiv major si sunt indicate ca adjuvante in tratarea bolilor pulmonare, digestive, renale, cardiace sau genitale.

Tincturi si extracte hidroalcoolice (36 rezultate) Vezi mai mult

Tincturile si extractele hidroalcoolice sunt obtinute din plante macerate in alcool, avand efecte imediate asupra organismului. Ajuta la tratarea unei multitudini de afectiuni, in functie de plantele folosite, de la intarirea sistemului imunitar, pana la imbunatatirea somnului.

Remedii Florale Bach (46 rezultate) Vezi mai mult

Remediile florale Bach sunt o metoda naturala si sigura de vindecare, descoperita de Dr. Edward Bach, in anii 1920-1930. Aceste remedii refac echilibrul intre minte si corp, eliminand emotii negative, precum frica, grija, neincrederea sau ura, care afecteaza omul ca intreg. Remediile florale Bach permit ca linistea si fericirea sa se intoarca, astfel incat corpul sa se vindece singur. Aceste remedii sunt realizate din flori salbatice, sigure pentru intreaga familie.

Bitter (3 rezultate) Vezi mai mult

Bitterul, obtinut din diferite plante cu puternice beneficii medicinale, se folosesc in medicina populara nord-europeana pentru mentinerea vitalitatii si sanatatii. La Ki-Life vei gasi cateva astfel de produse, care te vor ajuta sa ai o sanatate optima.

close cart

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda

SUPORT CLIENTI de Luni pana Vineri, intre orele 9.00 - 17.00

0786.08.3680 office@ki-life.ro
close cart

A fost adaugat cu succes in cosul tau de cumparaturi!

Vezi cosul Trimite comanda
close cart

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse

close

A fost adaugat la Favorite!